Torenkranen
Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke eigenschappen van kabels gebruikt in de bouw. De trend dat equipement gebruikt wordt tot en met de capaciteitslimiet leidt vaak tot onverwachte stilstand, veroorzaakt door kabelproblemen, dus tot extra kosten. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, Teufelberger kabels doorstaan de test wereldwijd op torenkranen van vooraanstaande fabrikanten.

Uw voordelen

 • Hoogste veiligheid
  Zelfs bij enorme hijshoogte is er geen zichtbare verdraaiing van het onderblok bij de Teufelberger draaivrije hijskabels. De hoge breekkracht wordt bereikt dankzij het CAD geoptimaliseerde kabelontwerp, de parallel geslagen kern en de Superfill verdichting.
 • Lange levensduur
  De computer geoptimaliseerde kabel, geometrie en de ideale verdeling van de last tussen de binnenste en buitenste kabellagen, zorgt voor de uitstekende levensduur. Vet binnenin de kabel zorgt voor optimale smering. Veel van deze kabels hebben een Plastfill toevoeging.
 • Alle waar naar zijn geld
  Door de hoge breekkracht kunnen kraanontwerpers kleinere diameter kabels en schijven in hun ontwerp toepassen.
 • Uitstekende spoel eigenschappen
  Op de trommel vertoont deze kabel uitstekende spoeleigenschappen, dankzij de hoge vormstabiliteit, tegen zijdelingse druk.