Het snelle laden en uitladen van schepen is een eerste vereiste om onnodige kosten te voorkomen en bij te dragen tot een winstgevende operatie. Het gebruik van high-performance staalkabels draagt belangrijk bij tot de hoge betrouwbaarheid van dekkranen: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Uw voordelen

  • Hoogste veiligheid
    De veiligheidsfactor is van groot belang voor de moderne dekkranen. De extreem hoge breekkracht in de Teufelberger staalkabels wordt bereikt door de Superfill verdichtings technologie. Deze technologie zorgt voor de hoogste veiligheid voor uw toepassing.
  • Schokbestendig
    In de overslag wordt de kraan belast met verschillende krachten. Om de werking hiervan tegen te gaan en een optimale prestatie te verkrijgen tijdens het gebruik, heeft Teufelberger radiaal elastische kabels ontwikkeld. Deze kabel zorgt voor het goed absorberen van dynamische krachten, vooral in grijperbedrijf.
  • Goed bestand tegen corrosie
    De speciale staalkabels met Plastfill technologie hebben een geplastificeerde kern en verzinkt draadmateriaal. Dit zorgt ervoor dat deze staalkabel een optimale bescherming tegen corrosie heeft. Tevens wordt een speciaal vet gebruikt wat zorgt voor een goede smering van de staalkabel.