De wereldwijde overslag in de havens werkt vaak op volledige capaciteit, dit resulteert vaak in dag en nacht werkende kranen. Om zoveel mogelijk profijt, te hebben van de kranen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, zijn veiligheid en betrouwbaarheid cruciaal voor haven mobiele kranen.

Uw voordelen

 • Hoogste veiligheid
  De laadcapaciteit van moderne kranen groeit continu. De extreem hoge breekkracht, speciaal bereikt door, de Superfill verdichtings technologie, van deze staalkabels zorgt voor de hoogste veiligheid voor uw toepassing.
 • Verbeterde winstgevendheid
  Haven mobiele kranen worden vaak 365 dagen per jaar gebruikt. De jarenlange ervaring van Teufelberger heeft geresulteerd in speciale kennis als het gaat om de vereisten die nodig zijn voor het bereiken van een lange levensduur van staalkabels. Teufelberger staalkabels dragen bij tot een belangrijke kostenbesparing als het gaat om de totale levensduur van uw kraan.
 • Schokbestendig
  In de moderne overslag kan het niet voorkomen worden dat de kraan belast wordt met verschillende krachten. Om de werking hiervan tegen te gaan en een optimale prestatie te verkrijgen tijdens het gebruik heeft Teufelberger de  8-strengs radiaal elastische kabels ontwikkeld.  Het goed absorberen van dynamische krachten, vooral in grijperbedrijf, maakt deze kabel voor u perfect in gebruik.
 • Goed bestand tegen corrosie
  De speciale staalkabels met Plastfill technologie hebben een geplastificeerde kern en verzinkt draadmateriaal wat zorgt voor een optimale bescherming tegen corrosie. Tevens wordt een speciaal vet gebruikt wat zorgt voor een goede smering van alle gebruikte componenten.