De hoge eisen en continu gebruik in de zwaarste omstandigheden is karakteristiek voor offshore kranen en riser tensioner systemen. Continue beschikbaarheid van de kranen is erg belangrijk zo ver van de kust, terwijl veiligheid en betrouwbaarheid cruciale factoren zijn voor de kranen maar ook voor de staalkabels. Teufelberger staalkabels bewijzen deze factoren dagelijks op talrijke platformen over de hele wereld. (zie referentielijst onder op de pagina via logo Teufelberger)

Uw voordelen

 • Betrouwbaarheid
  De speciale Teufelberger staalkabels voor offshore toepassingen onderscheiden zich door de hoge betrouwbaarheid onder de meest uitdagende omstandigheden.
 • Hoogste operationele veiligheid
  Extreem hoge breekkracht, bereikt door de Superfill technologie verzekert u van veiligheid voor u en uw installatie.
 • Goed bestand tegen corrosie
  De speciale Teufelberger staalkabels met Plastfill technologie hebben een geplastificeerde kern en verzinkt draadmateriaal wat zorgt voor een optimale bescherming tegen corrosie. Tevens wordt een speciaal vet gebruikt wat zorgt voor een uitstekende smering van alle gebruikte componenten.
 • Totale kosten beheersing
  De combinatie van bovenstaande factoren zorgt voor een langere levensduur van uw staalkabel, verkort stilstand en reduceert de onderhoudskosten. Het eindresultaat is een duidelijke vermindering van alle kosten.