Verschillende haven installaties zoals ship-to-shore kranen, Van carriers of AGV’s (automated guided vehicles) hebben 1 ding gemeen; een niet geplande stilstand van een installatie veroorzaakt tijdverlies en hoge kosten.
Back-up installaties zijn zeldzaam- als ze er al zijn- beschikbaar. Een staalkabel heeft een hoge onderhoudsreserve nodig tot de volgende geplande kraaninspectie. De Teufelberger staalkabel heeft deze  kwaliteiten in zich.

Uw voordelen

 • Hoogste veiligheid
  De laadcapaciteit van moderne kranen groeit continu. De extreem hoge breekkracht van de Teufelberger staakabel, speciaal bereikt door de Superfill verdichtings technologie, zorgt voor een zeer hoge veiligheid voor uw toepassingen.
 • Verbeterde winstgevendheid
  Haven mobiele kranen worden vaak 365 dagen per jaar gebruikt. Jarenlange ervaring van Teufelberger heeft geleid tot de kennis die nodig is om staalkabels te kunnen produceren met een extreem lange levensduur. TEUFELBERGER staalkabels dragen bij tot een belangrijke kostenbesparing als het gaat om de totale levensduur van uw kraan.
 • Schokbestendig
  In de moderne overslag kan het niet voorkomen worden dat de kraan belast wordt met verschillende krachten. Om de werking hiervan tegen te gaan en een optimale prestatie te verkrijgen tijdens het gebruik, vooral in grijperbedrijf, heeft Teufelberger de 8-strengs radiale elastische kabels ontwikkeld voor het goed absorberen van de dynamische krachten.
 • Goed bestand tegen corrosie
  De Teufelberger speciale staalkabels met Plastfill technologie hebben een geplastificeerde kern en verzinkt draadmateriaal wat zorgt voor de hoogste bestendigheid tegen corrosie. Tevens wordt een speciaal vet gebruikt wat zorgt voor een optimale smering van alle gebruikte componenten.